Szerződést hosszabbítottak az AC Milannál

A NUTRILITE még legalább egy évig a csapat szponzora lesz.

Az AC Milan és a Nutrilite idén 7 éve játszanak egy csapatban: 2008 óta a NUTRILITE a piros-feketék hivatalos étrend-kiegészítő márkája, a MilanLab tudományos partnere és a Milan Foundation jótékonysági projekt támogatója.

Ma pedig újra elköteleződtek egy évre egymás mellett. A hivatalos iratokat Jaap Kalma, az AC Milan kereskedelmi igazgatója és Michael Meissner, az Amway Europe vállalati ügyekért felelős alelnöke írta alá.

Színes pacsival az alultápláltság ellen„Ez az együttműködés egyedülálló a sport világában. A két globális szereplő, a NUTRILITE és a MilanLab tudományosan igazolt módszerek alapján a helyes táplálkozás és étrend-kiegészítés kialakításával segíti a labdarúgókat a nagyobb teljesítmény és a jó általános közérzet elérésében” - mondta Michael Meissner.

A közös tudományos munka egyik hozománya, hogy az AC Milan játékosai személyre szabott edzéstervet kapnak, amit hosszas orvosi mérések (például vér- és biodinamikai vizsgálatok) alapján fejlesztettek ki a focisták számára.

Ez alapján készíti el a NUTRILITE a játékosos egyéni táplálkozási és étrend-kiegészítési tervezetét.

Az Amway egyébként sokat tesz a közösségért, nem rég Guiness-rekordot döntött az egyik hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére irányuló kezdeményezésük, de a fiatalok sportolását is erősen támogatja a cég, mivel ez egy fontos szociális és egészségügyi tényező.

A támogatott projektek közül kiemelhető az érrendszeri betegségek kezelésére szolgáló központ a milánói Buzzi gyermekkórházban, valamint két multifunkciós sportlétesítmény: az egyik Pagliare di Sassában épült fel, a másik pedig Nápolyban található.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat