Szórakozóhelyek egyénisége

Egy hangulatos, különc kép. Néhány, a megszokottól eltérő bútordarab. Gagyinak tűnő tárgyak a plafonon, és egy kis színes, absztrakt fénykavalkád. Ez kell a ma emberének.

A 21. századra eljutottunk odáig, hogy nincs élet marketing nélkül. A mozgatórugója mindennek. Így nem meglepő, hogy a szórakozóhelyek is bevetik a fortélyaikat. A napi kedvezmények, 'egyet fizet kettőt kap' akciók, és beváltható kuponok mellett, a hely sajátos image-e is létfontosságú. Ez különbözteti meg azt a bizonyos egyet a többi száztól. Nem beszélve arról, hogy a designos elemektől a szórakozni vágyó fiatal úgy érezheti magát, hogy kiszakadt a hétköznapokból, hogy valami kivételesben, egyediben van része. Íme néhány ízelítő, amelyek feldobják örömittas órácskáinkat.

Nem kell feltétlenül drágának lenniük. A páratlanság rejti a titok kulcsát.

Egyszerűek, mégis hatásosak. Felkeltik a figyelmet.

Éppen a napokban nyitotta meg kapuit az Andrássy út 52-es száma alatt a Hellobabybar. Díszletével ugyancsak eltér a megszokottól: három hatalmas léggömb lebeg a bulizó fiatalok feje fellett, amelyeken a színes fényhullámok egészen spirituális légkört teremtenek. Az átlagosnál sötétebb a belső tér, igazán letisztult és buja hatást kelt. Nem is beszélve az újdonság erejéről. Mindenképpen megér egy látogatást. https://www.facebook.com/hellobabybar

Persze elengedhetetlen a jó zene, a pénztárcabarát árak, és az aduász társaság, de egy- egy előnyösen furcsa megoldás visszacsábítja az embert a szórakozóhelyre.  Olyanok, mint a kiegészítők. Nélkülük nem lenne tökéletes a szett.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat