Terepasztal az egész világ!

Az Airbnb effektekben szegény, ám kreativitásban és precizitásban gazdag kisfilmjében valódi utazókról mintázott bábuk alkotják a díszletet.

Néhány héttel ezelőtt írtunk utoljára az Airbnb-ről, amikor a berlini falról szóló reklámjukat mutattuk be. A különleges szállásadókat különleges utazókkal összehozó cég úgy tűnik, nagyon belehúzott, mert már itt is van a következő videójuk, amely legalább olyan eredeti, mint a legutóbbi.

A szpot céljául azt tűzték ki, hogy bemutassa az Airbnb-t még nem ismerő embereknek, milyen élményekben gazdag utazásokon vehetnek részt rajtuk keresztül a legcsodálatosabb vidékeken. Ehhez a TBWA szingapúri reklámügynökség segítségét kérték, akik egy komplett "animációs kisfilmet" készítettek el, effektek és animációk nélkül, hungarocellből, papírból, fából és festékből.

A terepasztalon mozgalmas városok, falvak, nagy terek és kis szobák elevenednek meg, ezeken zakatol keresztül az Airbnb vonata, aminek 70 másodperces útját mi is végig kísérhetjük. A filmet 85-ször vették fel, ennyi próbálkozás kellett a tökéletes eredmény eléréséig.

Videó:

Nem szép dolog ilyet mondani, de magánál a filmnél is jobban tetszett nekünk a werkfilm. Pláne, hogy kiderül belőle, a videóban szereplő bábuk valódi Airbnb turistákat ábrázolnak.

Werkfilm:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat