Tony a Tigris folytatja az ámokfutását

Újabb videókat kapott a brutális vicckampány.

Pár napja írtunk a rejtélyes kampányról, amiben a Kellog kabalaállata felnőtteknek segít túllendülni a nehézségeiken. Az, hogy ki vagy kik állnak az egész mögött még mindig nem derült ki, a márkánál viszont alaposan sikerült kiégetni a jó néhány biztosítékot. Tony összes profilját töröltették minden közösségi oldalról – egyedül a Youtube állt ellen a cenzúrának és nem meglepő módon, törvényes úton csapnának le a készítőkre.

A weboldal ennek ellenére továbbra is üzemel, sőt nemrég két új videó is megjelent rajta.

És még durvábbak, mint az előző.

Még az első videó Candy-vel az idősödő prostituálttal, egyszerűen csak szatirikusan vicces volt, addig a legfrissebben már kifejezetten brutálisra sikeredtek. Az egyikben Tony egy rendőrt bíztat, hogy segítsen be a társának, aki éppen egy védtelen nőt ver földön, a másodikban pedig ugyanaz a nő megelégelve az életen át tartó megaláztatást és bántalmazásokat öngyilkos merényletet követ el egy reggelizőben. Mondanom sem kell, mindenki kedvenc tigrisének bíztatásával.

Az Adland újságírója megkereste a titokzatos készítőt (készítőket?), aki elég zavaros választ adott, és azt is a kabalaállat nevében. Az biztos, hogy mérges a nagy cégekre és vagy a reklám, vagy az élelmiszeriparban dolgozott. Érzi, hogy a vicckampány valahol nagyon félrecsúszott, ezért egy időre fel is függesztette.

Hogy ennek az egésznek így nincs túl sok értelme? Hát nincs.

Mindenesetre érdeklődve várom az ügy végkimenetelét.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat