Törülközőhattyúk hirdetik a romantikát egy New York-i szálló reklámjában

A vérben és drámában is bővelkedő stop motion videót az a PES művésznevű filmes készítette, akit 2013-ban Oscar-díjra jelöltek.  

A híres, stop motion filmesként dolgozó PES (aki a PEZ cukorkák logójáról mintázta saját nevét) ez alkalommal egy citizenM nevű New York-i szálloda számára készített reklámot. A videó két, az ágy "taván" romantikázó törülközőhattyú mindent felemésztő szerelmét mutatja be, mely történet éppen annyira gazdag boldog, felszabadító pillanatokban, mint vérben és könnyekben. Éppen ezért csak olyan olvasóinknak ajánlom, akik átlag feletti lelki stabilitással rendelkeznek!

PES az utóbbi időben számos reklámot készített különböző márkáknak és termékeiknek, ha még mindig lenne kedvetek csemegézni, ezen a linken megtehetitek. Az alkotó ugyanakkor minden erejével igyekszik ellenállni a reklámszakma csábításának, így nem csak marketing jellegű kisfilmekben utazik. Olyannyira nem, hogy tavaly, 2013-ban, egyik művét Oscar-díjra is jelölték a legjobb animációs rövidfilm kategóriában. Az eset érdekessége, hogy az Oscar történetében ez a valaha jelölt legrövidebb film. Ez azonban semmit sem vesz el értékéből, az ember csak ámul és bámul rajta. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat