Tudod mi a közös a krémfagyiban és a megfelelő WC-zésben?

Bizonyára már sejted, de figyelj, ez még nem minden.

Múlthéten teljesen kiégtem a dán, népességnövelő kezdeményezéshez készült reklámszpoton, de úgy gondoltam, hogy az Élet enged felébredni a beláthatatlan, szürreális fejezeteket tartalmazó álomból.  

Te jó ég. Squatty Potty. Nem, ne szaladjuk ennyire előre. Van egy cég, a Harmon Brothers, akik, hát nem is tudjam hogy fejezzem ki magam, de házaltak már exkrementummal. Nem úgy, hanem éppen légfrissítő, és most – egy újabb cég megkeresésére – egy olyan kis, sámliszerű dologgal, ami a székelés folyamatát könnyíti meg, mert elvileg az emberiség az angolvécé óta nem végzi jól a (nagy) dolgát. Egy szék a jobb székeléshez (A stool for better stools). Ez a Squatty Potty, ami tulajdonképpen egy tök jó találmány, csak először nem sikerült igazán klassz marketinget köríteni hozzá, ugyanis az első reklámszpot egy animált, infografikákból és orvosi ajánlásokból álló kupac (pun intended) volt.

Aztán úgy döntöttek, hogy megpróbálják szemléletesebbé, jobban emészthetővé (pun intended) tenni az egészet.

Ennek lett az eredménye ez:

Igen, az ott egy szivárványszínű gépifagyit kakáló, cuki unikornis, mély baritonhanggal. A kedves herceg pedig csak magyaráz, miközben azt nézzük, hogy a megszokott üléstől, mennyire szenvednek a kreatúra belei, és hallgathatjuk a sikamlósabbnál sikamlósabb szóvicceket. Egy idő után már azt is elfelejtjük, hogy mit is reklámoznak, és csak a robot-unikornis emésztésére tudunk gondolni. A csúcs pedig egyértelműen az, amikor a kedves középkori gyerekek megjönnek, a daliás lovag pedig kioszt nekik egy jó tölcsérnyi unikornisfekáliát – azaz csavaros fagyit –, majd pedig a maszatos gyerekeknek megtörli az arcát egy csomag WC PAPÍRRAL. Gondolom mondanom sem kell, hogy a videó elég magas néző- és megosztásszámot produkált pár napon belül.

Ennyi, kész. Squatty Potty legyőztél.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat