Túlélnél egy zombiapokalipszist, amiben nem használhatsz melegek jogait támogató termékeket?

Hacsak nem te vagy Bear Grylls, örülhetsz, ha átvészeled a sima hétköznapokat, a jogegyenlőség mellett kiálló cégek termékei nélkül. De mi lesz, ha jön a zombiapokalipszis?

Tudatos vásárlóként, a legszörnyűbb órákban sem dobhatod félre elveidet. Segítünk tehát felkészülni, hogyan kerüld el, hogy az emberiség utolsó napján véletlenül viselj olyan farmert, aminek a gyártója a homoszexuálisok jogegyenlősége mellett áll. Következzék a diszkriminációmentes társadalom mellett pimaszul voksolók szivárványlistája.

American Airlines

Egyenjogúság a fedélzeten. Ne utazz az American Airlines gépeivel, ha ez zavarba ejt! Akkor sem, ha Milla Jovovich maga figyelmeztet, hogy a világot veszély fenyegeti és az utolsó működőképes gép az American Airlines-é.

JetBlue

Szerelem a levegőben. Úgy tűnik, jobb, ha úgy ahogy van, elkerülöd a repülőket, ha nem akarsz szivárvány alatt repülni!

Uber

Egy zombiapokalipszis során mondjuk alap, hogy nem ülsz be vadidegenek kocsijába, úgyhogy „támogassák csak nyugodtan a buzikat”, te meg majd mész gyalog a szomszédos ország konzervgyárába reményért.

YouTube

Még ha a YouTube is marad a híradás egyetlen csatornája, akkor is tagadd meg! Feltéve, hogy hű akarsz maradni elveidhez és nem támogatod az elfogadást.

Game of Thrones

A világvége előtti készülődésben Kisujjtól tanulnál túlélési tippeket? Vagy csak egy Game Of Thrones maratonnal intenél búcsút a már pusztuló világnak? Ne tedd! A készítők a Twitteren uszítottak Renly gyengeségét felhasználva.

HTC

Hol vannak már a régi jó szürke/fekete HTC modellek? A színesekkel azonnal kiszúrnak, miközben az erdőben próbálsz elbújni a hörögve vánszorgó élőhalottak tábora elől.

Starbucks

Na jó, Starbucks nélkül valószínűleg kihúzod egy darabig. Ha a barátnőd már zombivá változott, akár egy hétig is.

Absolut, Smirnoff

Vodka nélkül kegyetlen dolog átvészelni nehéz időket. De te meg tudod csinálni!

T-Mobile

Áthívnád a haverokat, hogy együtt alapítsatok kényszerszállást, vagy vadásszatok veszett kutyára? Ne a magenta hálózaton tedd, ha nem tetszik a szivárvány!

PETA

Világvége esetén az állatvédelem nem téma. Békeidőben is éppoly gyengeség, mint azt szeretni, akihez a szíved húz.

Kellogg’s

Az egészséges reggeli a hosszú élet titka, de mit csinálj, ha az apokalipszis lovasai már beszálltak a liftbe? Hagyd a Kellogg’s-ot és a Cheeriost azokra, akik túl finnyásak a nyers húshoz!

Gap

Egy elhagyott Gap farmert találtál a karantén szélén és nagyon fázol? Köpd le, és szaladj tovább! Állítólag már 1969 óta támogatják az egyenjogúságot.

MasterCard, Visa

Megtaláltad az utolsó embert, akinek még számít valamit a bankkártyád és elcserélné egy darabka nyers krumplira? Mielőtt belemész az üzletbe, mindenképp gondold végig, hogy kereskedhetsz-e olyan kártyával, aminek a gyártója a melegházasságot ünnepelte szemérmetlenül.

Snickers

Ez egy nehéz pont. Snickers nélkül lehetetlennek tűnik az apokalipszis túlélése. Lehet, hogy mégiscsak muszáj lesz elfogadnod azt a képtelennek tűnő ötletet, hogy te is csak annyira vagy egyenlő, mint mások és tovább használni az ezt hirdető termékeket?

Via BuzzFeed; Index (Mindkét portál állást foglalt a melegházasság mellett. Jobb, ha nem kattintasz oda.)

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat