Ha létezik olyan ember, akinek a fenti mondat valaha elhagyta már a száját, érdemes ellátogatnia az Egyesült Államokba, ahol piacra dobták a 99-packet. Mert egy sör nem sör.

Amerikában sajnos nehézkes elég sört venni az esti bulira, ugyanis náluk többnyire 6-packekbe csomagolják az italt, ami csupán hat üveget tartalmaz. Ráadásul általában kevesebb, mint 5 dl van egy palackban. Tehát, ha eszméletlenre szeretnénk inni magunkat a barátaink szeme láttára, jó pár dobozkát kell kicipelni a boltból a kocsihoz. Ez pedig szörnyen kényelmetlen!

Az Austin Beerwork vállalat megtalálta a megoldást, ami első nekifutásra talán kissé túlzónak hangzik. Ahelyett ugyanis, hogy bevezették volna a tálca (24 db sör) vagy rekesz (20 db sör) fogalmát, bevezették a 99-packet, ami 99 üveg sört jelent! A Peacemaker Anytime világos sört tartalmazó csoda-csomag szlogenje:

„A BÁRMIKOR a legmegfelelőbb időpont egy Peacemaker elfogyasztására!”

A 99-pack nemcsak praktikus (nem az), hanem jó üzlet is, hiszen csupán 99 dollárba kerül, ami azt jelenti, minden üveg sör fél áron van benne. (Egyenként két dollárért kapható ugyanez.) A cég üzenete egyébként nem az, hogy vedeld halálra magad, hanem hogy raktározz, hogy BÁRMIKOR, amikor megkívánsz egy hideg sört, ne kelljen mást tenned, mint kibontani.

Reklámvideó:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat