Új név a DDB-nél

Szabó Béla június 3-tól újra Budapesten folytatja munkáját.

Feladata a lesz, "hogy a kreativitást a technológiai tudást és a fogyasztóismeretet olyan egységes stratégiai platformra hozza, amely segíti a márkák és fogyasztók közti kapcsolat új szintre emelését" - áll a közleményben. Továbbá helyet kap a DDB menedzsmentjében is, és feladatai közé tartozik majd, hogy új üzleti forrásokat tárjon fel az ügynökség számára.

Szabó Béláról2000-ben csatlakozott a Leo Burnett csapatához account directorként, majd 2010-ben ügyfélkapcsolati és stratégiai igazgatóként távozott onnan. A Vodafone-nál folytatta pályafutását Head of Brand and Marketing Communication pozícióban, majd 2013-ban felkérték, hogy legyen tagja a Global Vodafone csapatnak Londonban, ahol a Vodafone Group Head of Brand Strategy-jének léptették elő. A telekommunikációs szektorban igen széleskörű tapasztalatra tett szert, így Szabó Bélát 2014-ben felkérte a Metropolitan Republic, hogy legyen a stratégiai igazgatójuk Dél-Afrikában, Johannesburgban.

Régóta ismerem Bélát és régóta szerettem volna vele dolgozni, mert ő az egyik legtehetségesebb kommunikációs szakember Magyarországon. Nagyon örülök, hogy meg tudtam győzni: csatlakozzon a DDB Budapesthez és hagyja ott az oroszlánokat. Nem volt könnyű, mivel Bélának már egy megalapozott, szenior pozíciója volt Dél-Afrika egyik legmenőbb ügynökségnél. Béla és mi egyforma szenvedéllyel hiszünk a kreativitás erejében és abban, hogy ez a szakmánk mozgatórugója. Nagyon örülünk, hogy energiájával és ötleteivel mostantól a tehetséges és mindig a legmagasabb színvonalra törekedő csapatunkat erősíti.
Biztosak vagyunk benne, hogy fel fogja pezsdíteni a DDB életét: fontos szerepe lesz az agilis projekt-management és a startup-gondolkodásmód megerősítésében és abban, hogy ügyfeleink és a DDB a jövőben is a magyar piac meghatározó szereplői legyenek” - mondta el Hannes Wirnsberger, a DDB Budapest ügyvezető igazgatója.

 

​via Kreatív

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat