Utazás a mérnök koponyája körül

A Honda megint csúcsra járatja a pszichedeliát. 

Már szinte megszokottá kezd válni, hogy a japán autómárka időről-időre olyan reklámmal jelentkezik, amivel mintha bizonygatni akarnák, hogy a minőségi autógyártás mellett a hallucinogén tudatmódosító szerek elkötelezett hívei is egyben. Ez persze egyáltalán nem kritika, csak ténymegállapítás.

A tavalyi, zseniális Paper és Beautiful Engines után, most az RPA ügynökség bizonyította be, hogy osztoznak a márkával a fent említett rajongásban, illetve képesek az innováció, a szabadon szárnyaló ötletek és az alkotási folyamat kellően elszállt vizuális megjelenítésére.

A The Dreamer egy rövid, mindössze egyperces CGI hullámvasút, ami a legújabb Civic modell megszületésének körülményeiről szól. Az autó ideája egy páncélajtón keresztül távozik a tervező tarkóján, hogy aztán az Empire of the Sun Walking on a Dream-jére mindenféle Mario Kart-szerű pályán (Rainbow road!) keresztül megérkezzen a szalonba. A fene se gondolta, hogy ilyen egyszerű az egész. Már ha öt hónap kemény utómunka egyszerűnek számít. És ez még csak a szpot.

Kiegészítésképpen itt a kampányhoz készült print, hasonlóan fejfájós stílusban.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat