Útnak indul a Nagyon Balaton

Nagyszabású programsorozat keretében három nap alatt, tucatnyi helyszínen várják színes programokkal az érdeklődőket augusztus 18-20 között a Nagyon Balaton szervezői.

Egyedülállóan tartalmas és színes ünnepi programmal készülnek az augusztus 20-át megelőző napokra a Nagyon Balaton című rendezvénysorozat szervezői. Az ötlet Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a VOLT Produkció vezetőinek fejéből pattant ki, akik a csütörtöki sajtótájékoztatójukon jelentették be a grandiózus projekt legfontosabb részleteit, amelyhez fő szponzorként kapcsolódott a Telekom, fő médiapartnerként pedig az MTVA.

A háromnapos, több helyszínes programok között lesznek koncertek, sport-, családi- és gyerekprogramok, melyek közül a legtöbb önálló szervezésű, azonban néhány esetben a VOLT Produkició segít a fellépők delegálásával, illetve központilag koordinált reklámkampánnyal.

Augusztus 18-20 között tehát rengeteg színes programmal találkozhattok, az exkluzív programok között például öt év után újra színpadra áll az LGT Alsóörsön, ahol az egész nap az együttesről fog szólni. Akinek viszont inkább a sport felé húz a szíve, annak Zánkán a helye, ahol háromnapos, ingyenes családi- és sportfesztivállal készülnek. A minőségi szórakozásra vágyóknak folkfesztivált rendeznek Veszprémben, háromnapos dzsessz-sorozatot Lakó Félix koncerttel a Füredi Borhetek keretében. A tihanyi ARTPlacc is erre az időpontra költözik át, hogy a kortárs művészetek kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő helyszínt.

A Petőfi Rádió nevével jelzett Strand Fesztivál is útnak indul Zamárdiban, ahol hazai és világsztárok lépnek színpadra, a fellépők között már most lehet tudni a Fall Out Boy együtteséről, de ott lesz a Pendulum és Yonderboi is. És ez még nem minden, egy elektronikus zenei fesztivál is debütál Balatonvilágoson, a Club Aliga Kempingben, ez pedig a B my Lake, ahol összesen 100 Dj és live act gondoskodik a hangulatról. Tour de Strand néven pedig megrendezik az első balatoni „átvizibiciklizést” is.

Augusztus 20-án 9 órakor, az eseményekhez kapcsolódva, a Balaton közepéről lövik fel majd az ünnepi tűzijátékot, így a Balaton Régió is nagy hangsúlyt kap a főváros mellett. Ráadásul a keddre eső, és ezzel hosszúhétvégét eredményező nemzeti ünnep miatt várhatóan sokakat vonz majd a magyar tenger.

A programok között egyaránt lesznek ingyenesek és belépőjeggyel látogathatóak.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat