Valahányszor Garagista sört iszol, egy hipszter kedvenc márkája kommersszé válik

Ez a sörmárka soha nem lehet annyira kúl, hogy saját weboldala lehessen. Társadalomkritika és reklám Dél-Afrikából. 

Nagy a valószínűsége annak, hogy a most következő sörmárkáról még senki nem hallott Európában, de ez most meg fog változni. A dél-afrikai Garagista sör legújabb reklámkampánya ugyanis olyan erősre sikeredett, hogy hozzánk is eljutott a híre. A recept egyszerű: tedd nevetségesekké a hipsztereket.

Képgaléria a cikk alján!

Az ötlet a következő gondolatmenetből fakad: az afrikai országokban általános a vélekedés, miszerint az ottani férfiak annyira erősek, bátrak és kemények, hogy akár a Földet is elviszik a hátukon. És akkor most meg tele vannak hipszterekkel, akik mindenről mindent jobban tudnak.

Nos, ezért állította előtérbe a Garagista az igazi férfiakat legújabb kampányában, és persze azért, hogy magát hirdesse. A végeredmény pedig zseniális. Ez a szlogen például:

„All beer. No bullshit.”

A kampányhoz készült egy videó és számos plakát is, melyeket az Amplicon PR ügynökséggel közreműködve készítettek. A reklámvideó leegyszerűsített forgatókönyve a következő: megjelenik egy „Limited edition” feliratú söröket szállító teherautó. Hipszter kérdez. Hipszter megbizonyosodik arról, hogy ez valóban limitid. Vérre megy.

Ha ez még nem lenne elég, a Garagista hozzáteszi azt is, amit a címben már említettünk, ők nem elég menők ahhoz, hogy saját weblapjuk legyen. Keresd őket a Facebookon! A képgalériát pedig ne felejtsd ki!

Videó:

Isteni képgaléria:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat