Valentin nap - kérj tanácsot a női márkától!

Az amerikaiaktól átvett ünnepet kritizálni ma is teljesen szokványos, mégis sokan készülünk erre a napra meglepetésekkel. Ötleteket pedig főleg a női célcsoporttal foglalkozó márkák adnak. Mint a Schwarzkopf. 

Ismerőseink jelentős hányada a napokban valószínűleg elkezdte azt az ünnep elleni lázadást, amit karácsony után nem sokkal hagyott abba, de csak hogy erőt gyűjthessen az újabb támadáshoz. Ez persze sok szempontból teljesen érthető, hiszen nem szabadna, hogy az évnek csak bizonyos napjain szeressük egymást. (Igaz, véleményünk szerint, akik tartják ezeket a szokásokat, máskor is képesek a szeretet kimutatására.) A vásárlás szempontjából teljesen mindegy, kinek van igaza. Ha nem ajándékozol, megsértődnek rád. Ez van. A marketingesek pedig "örülnek" ennek, hiszen így nem csak azoknak adhatnak el, akik ünneplik a Valentin napot (karácsonyt), hanem azoknak is, akik nem. És ekkor kezdődik a végeláthatatlan "legeslegmeghatóbb" reklámvideók áradása. Idén mi egyet emelnénk ki ezek közül, ami talán kategóriájának nyertese, csöpögősebbet nehéz lenne találni. A Schwarzkopf legújabb termékcsaládját, a Nectra Colort népszerűsítő Valentin napi filmjében minden benne van. Haj, virág, szépség, szerelem. 

 

A Schwartzkopf mellett a Victoria's Secret is készül a "nagy napra", méghozzá egy olyan videóval, melyben az angyalok mondják el a tökéletes Valentin nap receptjét. Például azt, hogy feltétlenül viselj szexi fehérneműt, mert ennél szebbet nem adhatsz. 

Ha valamiért mégsem a nőket bódító márkáktól szeretnél segítséget kérni, bátran keresd fel I. Ferenc pápát, aki ezen a napon fiatal jegyeseknek ad tanácsot a család és szerelem témakörében. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat