Van, aki markolássza, van, aki kocogtatja

A dinnye minőségellenőrzésének jótékony formái.

A különböző, házi szűrővizsgálatok népszerűsítésére rengeteg kísérletet tettek már: volt, aki pornónak álcázva próbálta becsempészni a köztudatba, voltak olyanok, akik pornóval próbálkoztak, és olyanok is, akik szexfilmmel.

Most viszont végre sikerült levetkőzni ezt a trendet, és deszexualizált, tabutlanított dinnyékkel is megpróbálták a mellrákszűrés fontosságára felhívni a figyelmet.

Mint ahogy már a Havas peepshow-ja kapcsán is írtuk, október a nemzetközi mellrák elleni küzdelem hónapja volt, ezért a kanadai Nesters Market is beállt a támogatók közé, és apró, rózsaszín matricákkal látták el a különböző fajtájú dinnyéket (direkt nem írtam oda, hogy mérettől és alaktól függetlenül). Valahogy így:

A kis matricákon egy kérdés található – Have you checked yours? –, illetve egy URL cím is, ami a dontforgettocheck.ca oldalra vezet, ahol több információ olvasható a szűrésről. Az akciót a Canadian Breast Cancer Foundation és a Rethink ügynökség szervezte.

Mondjuk ezek után, akaratlanul is átértékeltem azokat a beszélgetéseket, hogy „apukád ért a dinnyéhez a legjobban, ő hang alapján meg tudja állapítani, melyik a legjobb”. 

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat