Vastag Csaba a reklámok sztárja

Most éppen a Zott egyik termékét népszerűsíti a reklámblokkok alatt, de szerepelt a Gastroyal, a Spar, a Generali és a Fisher Klíma hirdetéseiben is. Lehet, hogy mégsem éneklésből él?

A 2010-es X-faktor győztese szívesen szerepel reklámokban, hiszen ezekben eleget tehet színészi ambícióinak. (Korábban a Veszprémi Petőfi Színház társulatának egyik táncosa volt, majd musical-ekben szerepelt.) Az énekverseny után a nagyvilágba kikerülve csak úgy kapkodtak érte a marketingesek. Ellenállhatatlan sármja és jónak mondható hangja a nők kedvencévé tette. A most futó Zott joghurtos édességreklámban is ezekre a tulajdonságaira került a hangsúly.

KÉPGALÉRIA A CIKK ALJÁN! KIHAGYHATATLAN!

Sajnos megmutatni nem tudjuk, mert még nem került fel az internetre, de emlékeinkből táplálkozva megosztjuk veletek a sztorit. Adott két szép fiatal nő, akik éppen élelmiszert vásárolnak. Észreveszik, hogy Vastag Csaba is arrafelé ólálkodik. Összesúgnak. Hihihi-hahaha. "Ide jön!" - kiabálja az egyik nő, de addigra Csabi már bele is vágta a kosarukba a joghurtot, majd hozzátette, ez a jó választás. (Vagy valami ilyesmit…) A lányok a celebrandi reményében meg is veszik a Zott édességét. Vége.

Már említettük, hogy nem ez volt Csaba első reklámos szereplése, hanem az alább látható Fisher Klíma hirdetés, melyben szintén legendás csáberejét veti be, hogy ágyba vihesse szíve választottját. Vagy mégsem?

 

Az előző gyöngyszem rögtön az X-faktor után készült, melyet aztán még három követett, mind 2011-ben. Énekelt a Generalinak, biztosította a hölgyeket arról, hogyha a Gastroyal Zsírégető Klub ételeivel „leeszik magukról a kilókat”, ő rózsacsokorral várja majd őket, és végül egy Spar kedvezménykártyát is népszerűsített.

GENERALI BIZTOSÍTÓ REKLÁM:

GASTROYAL ZSÍRÉGETŐ KLUB REKLÁM:

SPAR REKLÁM:

POTENCIÁLIS FŐKÉPEINK VOLTAK:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat