VersaceLovesGaga

Lady Gaga és Donatella Versace a továbbiakban hivatalosan is együttműködik. Ez most akkor a popkultúra egy újabb mérföldköve, vagy csak írjuk Gaga számlájához? 

Szombaton a Versace divatház a twitteren jelentette be, hogy a tavaszi kampány reklámarca nem lesz más, mint Lady Gaga, és ezzel egy időben nyilvánosságra is hozták az első hivatalos kampányfotót.

A fotót Mert Alas és Marcus Piggot készítette, és azon kívül, hogy Gaga természetesen gyönyörű, teljesen egyértelműen Donatella Versace-ra hasonlít a képen. Az énekesnőtől amúgy sem áll távol, hogy mások bőrébe bújjon, a hasonlóság így valószínűleg nem véletlen.

Gaga egyébként is nagy rajongója Donatellának, együttműködésük már évekkel ezelőtt elkezdődött: a Versace divatház öltöztette Gagát az „Edge of Glory” című számhoz készült klipben, valamint az egész „Born This Way” turné alatt. Gaga pedig a mostani, ARTPOP című albumán viszonozza a gesztust egy Donatelláról szóló dallal. A mostani hírrel pedig egészen konkrét értelmezést kapnak a következő sorok: „What do you wanna wear this spring? / What do you think is the new thing?”

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat