Vészhelyzet esetén…

…törje be az üveget és használja Sir Alex Fergusont!

Ha valaki kicsit is érdeklődik az angol futball iránt, bizonyára tisztában van azzal, hogy a Manchester United a legendás edzője, Sir Alex Ferguson távozása után a 2013/14-es idényben finoman szólva nem teljesít az elvárásoknak megfelelően. Egészen pontosan a „triplázás” (2007-2008-2009), valamint a 2011-es és a 2013-as Premier League megnyerése után jelenleg hetedik helyen áll a bajnokságban, 14 ponttal lemaradva a listavezető Arsenal mögött. Mivel az emberi természet már csak ilyen, és valakit mindig kell okolni a kudarcok miatt, így a szurkolók – valamint a média – céltáblája az új edző, David Moyes lett. Általános jelenséggé vált a „Moyes out!” és a „Please come back, Sir Alex!” kommentek, valamint a gúnyos mémek megjelenése az összes ehhez kapcsolódó felületen. 

Most a Paddy Power nevű fogadóiroda használta fel a kialakult siralmas helyzetet, ráadásul reklámcéllal. Vicces kedvű munkatársaik egy Sir Alex Fergusont ábrázoló életnagyságú babát helyeztek el egy üvegdobozban pontosan a United stadionja, az Old Trafford előtt. Rajta a szöveg: „Vészhelyzet esetén törje be az üveget”. Oké, ez tényleg vicces.

Bár figyelembe véve az angol szurkolók vérmérsékletét - akik anélkül is törnek dolgokat, hogy arra külön felszólítanák őket – a bábu épsége maximum a hétvégi fordulóig garantálható.  

Itt pedig néhány a Moyes-es mémekből, mert sírva vigadni világnézet:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat