Vicces kampányok kabalaállatai, sokadik rész: Itt a sztóner lajhár

Mi pedig majdnem elsiklottunk felette.

Úristen, hát mi még csak most ocsúdgatunk fel az újévi révületből, és megszeppent gyermekekként szemlélődünk az elmúlt napok, hetek történései közt, viszont már most van egy valami, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, és amiről muszáj is beszélnünk:

a #stonersloth-ról.

Az ausztráliai New South Wales önkormányzata készítette el az évvége legviccesebb drog-prevenciós kampányát, amihez az egyik legkézenfekvőbb kabalaállatot sikerült kiválasztani: a koalát lajhárt.

A szpotok, az első megnézése után semmi újjal nem szolgálnak, de nekem volt szerencsém egyből a legerősebbel kezdeni, így a harmadik alatt már volt időm letörölgetni kihűlt könnyeimet az orrom tövéből.

Ahogy az lenni szokott a félresikerült drogprevenciós, vagy egyáltalán bármilyen béna TCR esetében, a látványosan szenvedő, betépett lajhár is inkább lett internetes mém, mint segéd eszköz.

De annak viszont kiváló.

A kampányt egyébként a Saatchi & Saatchi készítette, akik tulajdonképpen örülnek, hogy a videó virális lett viszonylag hamar, még akkor is, ha nem teljesen így képzelték el. Vagy lehet, hogy még is?

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat