Vigyázat, krokodilveszély!

Nem csak az ittas vezetésről lehet TCR-t csinálni.

Ausztrália híres arról, hogy talán ott él a legtöbb olyan állat, ami könnyű szerrel végezhet az emberrel. Ezek között a potenciális veszélyforrások között előkelő helyet foglalnak el a krokodilok, amiknek a száma az Északi területen, az 1971-es vadászatukat tiltó törvény óta drasztikusan megnövekedett.

A helyi kormányzat ezért úgy döntött, nevelő célzatú kampányt indít „Be Crockwise” névvel, hogy felhívják a figyelmet a vízben leselkedő ragadozókra. Ez önmagában rendben is lenne, csakhogy a kampányhoz készült zenés videó elkészítését sikerült valaki olyanra bízni aki, biztosan látta a nagysikerű Dumb Ways to Die-t és ismeri a Cyanide & Happiness webképregényt, de valahogy nincs mesterségének teljes birtokában.

Az eredmény egy már-már stílusosan ronda, nagyon fura animáció, ami valahol egész jól kiegészíti az elreppelt (!) biztonsági instrukciókat. Azon talán már meg sem lepődünk, hogy refrénnél  vadul táncoló krokodil egy adott ponton, mindig letépi és megeszi  az egyik gyerek, vagy a nagymama fejét.

Fülbemászó tartalom következik!

via brandingmagazine

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat