Vine-videókkal reklámozza magát egy kutyarágó márka

Négy amerikai "Vine-sztárt" kértek fel a végtelenített reklámfilmek elkészítésére. Őrületes siker lett belőle!

Egy kutyatápszereket és jutalomfalatokat forgalmazó cég, a Milk-Bone rendelte meg az alább látható hihetetlenül aranyos és ötletes Vine-videókat. (A Vine egy okostelefonra tervezett applikáció, mellyel végtelenített videókat készíthetünk életünk minden mozzanatáról. A kész műveket az alkalmazás saját oldalára lehet feltölteni. Az állandó ismétlődés sajátos, gyakran humoros plusz jelentésekkel ruházza fel videókat.) A márka ugyanis a napokban indította el "Toothbrush Challenge" című játékát, melynek során arra ösztönzik vásárlóikat, hogy filmezzék le, vajon kutyájuk egy sima fogkefét vagy a Milk-Bone fogtisztítót rágcsálja-e szívesebben. Ebben persze nincs semmi kihívás, hiszen melyik eb választana egy ízetlen, szagtalan műanyagdarabot egy fincsi kutyarágó helyett. Szóval, hogy a fogyasztókat bátorítsák felkérték a Grapestory Vine-ügynökséget (igen, ilyen is van már) hét Vine-videó elkészítésére.

A feladatra végül közösen választották ki Amerika négy legnagyobb Vine-sztárját, név szerint Sunny Mabrey-t (668 ezer követő), Brandon Calvillo-t (3,1 millió követő), Christian Leonard-ot (844 ezer követő) és Jerome Jarre-t (6,2 millió követő). A megállapodásban a Milk-Bone arra kérte a Vine-celebeket, hogy ezúttal olyan kisfilmet készítsenek, amelyben a termék és a kutyák állnak a középpontban, nem pedig ők. Ez így is lett.

Az egyik ilyen hat másodperces filmben például Jerome Jarre csupán 1-2 másodpercre látható, az alkotás mégis 45 840 lájkot szedett össze, 8600-an pedig meg is osztották. Ezek nagyon nagy elérési számok, pláne annak tükrében, hogy a rajongók kedvence alig volt képernyőn.

Ez az:

A Milk-Bone a videók mellett ráerősített a Facebookos, Instagramos és Twitteres jelenlétére is, nagyon ötletesen (és humorosan) elkezdték használni a #ChewsWisely hashtag-et.

Itt meg a többi:

 

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat