Viszlát Movember, Hello Decembeaver!

Nő vagy? Irigyelted a férfiakat, amiért "Movemberben" egyáltalán nem kellett szőrteleníteniük? Akkor növeszd meg OTT! Videó!

Hacsak a barátod, férjed nem ragadt a nyolcvanas években, ezzel a kampánnyal garantáltan megszívathatod az utóbbi hetek kellemetlen, szőrös, prosztatarák ellenes puszijaiért. Néhány nőnél betelt a pohár, mivel az elmúlt hónapban férfiak ezrei dobták kukába a Gillette-t, és növesztettek vastag, téli pofaszőrt. Azt se felejtsük el, hogy ebből a programból a nők teljesen ki voltak zárva, hiszen ők nem képesek szakállat vagy bajszot növeszteni. Ezennel szeretnénk bemutatni a Decembeaver elnevezésű kezdeményezést, melyet leginkább "Hódemberként" magyarosíthatnánk. (A beaver alapvetően hódot jelent.) Ám a beaver szót nem csak a cuki kisállatra használják az angolul beszélők, a szlengben ez szinoníma lehet a női nemi szervre. (Mintha a magyarok a bundás szóval viccelődnének.) A kampány célja minden irónia nélkül a figyelem felhívása a rákszűrő programok fontosságára. A Decembeaver kezdeményezői készítettek egy remek kisfilmet is arról, miért fontos, hogy ebben a hónapban a hölgyek fiókba tegyék a borotvát. Fogadják, egy hónapon keresztül nem szőrtelenítik az adott testrész körüli bőrfelületet, de nem is fazonírozzák. A megmozdulás sajnos még csak humor szintjén létezik, de ha mondjuk a Veet látna némi fantáziát a dologban, és készítene néhány csini reklámot, az biztos megdobná a résztvevők számát!

Ha úgy döntöttél, részt veszel a kezdeményezésben, feltétlenül nézd meg az ünnepek alatt Jodie Foster A hódkóros című filmjét, melyben Mel Gibson a főszereplő!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat