Zöld kóla apukáknak

Argentínában már piacra dobták a Coca-Cola legújabb termékét, a Coca-Cola Life-ot. A sztíviával édesített kólakülönlegesség itthon sajnos még várat magára. De egy cuki reklámot azért megnézhetünk.

Körülbelül egy hete jelentette be a Coca-Cola vezérigazgatója, Muthar Kent, hogy az idén Argentínában már piacra került, kalóriamentes, sztíviás Life kóla jövőre már az Egyesült Államokban is kapható lesz. Érdekes módón a Life kóla címkéje se nem piros, se nem ezüst, se nem fekete, hanem zöld. És szép. Egyértelműen azért választották ezt a színt, mert erről a legtöbb embernek a természetesség, az egészség jut eszébe, amitől ez a termék sokkal barátságosabbnak tűnik, mint a már ismert Coca-Cola-k. A név szintén a fent említett értékeket hivatott közvetíteni, hihetetlen lazasággal életnek nevezték el az új diétás italt.

Sajnos a Coca-Cola Life Magyarországon egyelőre nem kerül bevezetésre, nekünk szokás szerint erre is várnunk kell. De hogy addig se szomorkodjon senki, bemutatunk Nektek egyet az argentin Life reklámok közül. A címe: Apukáknak. Ez a videó rendkívül aranyos módon mutatja be egy szülőkké avanzsálódó pár mindennapjait és az életükben megjelenő új kihívásokat. (Gyerek.) A végén még egy poénnal is megörvendeztetnek minket. Juhéj!

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat