12 kreatív megoldás

Amit biztos megnézel legalább kétszer!

Az online és offline reklámok halálra vannak ítélve, ha nem ragadják meg a tekinteted, és tartják a figyelmet magukon percekig. Az ügynökségek és a cégek nem hisznek többé a „cool faktorban”, ha ki akarnak tűnni a tömegből olyat kell mutatniuk, ami a fantázia mély bugyraiban leledzik.  Olyan reklámokat gyűjtöttünk össze, amit mindenképp meg kell nézned legalább kétszer!

Egy irodaszer ömagában nem nagy cucc, ha viszont a körítés megfelelő, akkor az eredmény maximális!

FedEX

 

Ne légy hülye, védd magad! Harc a gyerek ellen, avagy hogy hasonlíthatjuk a nem kívánt terhességet egy háborús helyzethez, iletve tűzesethez. A Condomshop.ch jóllehet a nemi betegség ellen való védekezésre hívja fel a figyelmet, az anyai ösztönöknek köszönhető női ellenszenvet mégsem tudta kikerülni. 

A 3M buszmegállóban tette próbára az emberek fizikai erőnlétét, egy vagon pénzt elhelyezve a biztonsági üvegeikkel körülvett citylight-ban.A pénznél nagyobb motiváció pedig nem kell a próbatétlhez.

 

Denver Water- egy kampány a pocsáklás ellen

 

Nike- a "just do it" újraértelmezése

 

Kill Bill 2- Vajon az autótulajdonosok mennyire voltak kiadva a temérdek vér láttán?

A Heineken jó zenehallgatáshoz, kiváló választás pizzához, és üdítő egy egész tömegnek. 

 

Heineken DraughtKeg

Heineken Jammin Fesztivál, Venice.

 

Talán egyedül a buszmegállókat nem sajnáljuk a pimpes kampánymegoldások felhasználására, ácsorgás közben ugyanis szeret az ember bambulni és megvigyorogni egy-egy ötletes reklámot.

Nonstop Meki

Playstation 2 bus stop

 

Snikers: +50%

 

Nivea- pápá narancsbőr!

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat