A Beats már nájkibb a Nike-nál

Legalábbis a vadonatúj, öt perc hosszú vébészpotjuk a sportszermárka legszebb ilyen pillanatait idézi, sőt, felül is múlja azokat. Bónusz: Apple-termékelhelyezés a sasszeműeknek!

Dr. Dre fejhallgatómárkájának idén volt már egy-két egész jó sporttal kapcsolatos dobása - például a Hear What You Want kampány Fabregas-os kiadása. Az R/GA ügynökség azt a pillanatot állította a márka kampányának középpontjába, amikor a játékosok sorsdöntő meccsek előtt zenével próbálnak kikapcsolni vagy éppen fókuszálni. Most pedig ezt a koncepciót fújták fel maximális térfogatára.

Az öt perc hosszú videó főszereplője nem meglepő módon Neymar, a brazil válogatott csatára. És természetesen az apja, aki minden idők egyik motivációs beszédét adja elő. Nagyon ritkán tud egy reklám ilyen hosszan szórakoztató maradni, de ez inkább egy jól megrendezett klip, rengeteg termékelhelyezéssel. Mert a Beats fülese Neymar mellett feltűnik még számos sportoló fején: visszatér Fabregas, aztán Luis Suarez, Javier Hernandez, Schweinsteiger, Van Persie és Gotze. Ismét csak a Nike hagyományainak megfelelően a Beats többi arca is megjelenik a szpotban, LeBron Jamestől Nicki Minajig.

A szemfülesek még egy ügyesen elhelyezett Apple-lógót is kiszúrhatnak - a cég nemrég vásárolta fel a Beatset. Most már csak egy dologban reménykedünk: ezt látva mindenki más felhagy a próbálkozással, és idén nem kell több grandiózus, foci-tematikájú videót megnéznünk.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat