A MINI kutyákra bízza a használtautó kereskedelmet

Sokkal megnyerőbbek, mint egy tenyérbemászó eladó.

A MINI Next Program keretein belül az autómárka olyan használt MINIket ad el, amiket cég hivatalos szakemberei ellenőriztek és hitelesítettek.

És kiskutyák. Egy egész falka.

Mivel egy használtautó megvétele nyomokban hasonlít egy kutya örökbefogadására, ezért a MINI összefogva a Best Friends Animal Society-vel megcsinálta a K-9 online Bemutatótermet, ahol a saját szemünkkel is meggyőződhetünk, hogy milyen állapotban vannak a márka által kínált használtautók.

Mindezt úgy, hogy a kocsiban egy rakás kutya randalírozik GoProval felszerelve. A kamerák képeit streamelve nézhetjük, sőt még váltogathatunk is, hogy éppen melyik eb szemszögéből szeretnénk követni az eseményeket. Esemény alatt persze itt most az kell érteni, hogy sok aranyos kutya van egy térben egy MINIvel. 

Ha tetszik amit művelnek, akkor egy tweet segítségével jutalomfalatot is küldhetünk az eladásért keményen dolgozó kiskutyáknak.

A márka minden eladott használtautó után, amit a MINI Financial Services szolgáltatáson igénybevételével fizettek, pénzt adományoz a Best Friends Animal Society-nek, valamint a bemutatóterem oldalán található link elvezet egy másikra, ahol kutyákat lehet örökbefogadni.

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat