A szikszói XIXO pokoli erővel robbant be a köztudatba

A vadonatúj XIXO üdítők az egészséges életmód jegyében születtek, ezért is lepődtünk meg, amikor kiderült, egy energiaital testvérmárkájáról van szó. 

Félreértés ne essék, nem azt állítjuk, hogy az energiaitalok az egészséges életmód ellen valók lennének, de mindenki tisztában van vele, hogy rendszeres és nagy mennyiségű fogyasztásuk bizony megviselheti az emberi szervezetet.

A XIXO (ejtsd: Szikszó) alábbi reklámfilmjéből először azt tudhatjuk meg, hogy ez nem csak egy jóízű üdítő, de egészséges is, hiszen nem tartalmaz tartósítószert. Marketing kommunikációjuk talán alappilllére a minőség érzésének erősítése. (Ez vizuálisan is megjelenik a XIXQuality feliratban.) XIXO-ból jelenleg háromfélét vásárolhatunk: ice teát, limonádét vagy ásványvizet.

A XIXO-t a Miskolc közeli Szikszón gyártják, ugyanabban a gyárban, ahol a nagy sikerű Hell energiaitalokat is palackozzák. Innentől kezdve nem nagyon kell a márkanevet magyarázni, XIXO, mint Szikszó és kész. Csak angolosan, olyan XOXO stílusban. Ezenfelül a márka nem kevesebbet állít magáról, minthogy ő "életed íze", ami szintén szokatlan egy picit. Mert hát milyen lehet életed íze? Barackos? Mi inkább a sörösre szavaznánk.

A XIXO egyébként nagyon erős kampánnyal kezdett, alig másfél hónap alatt már gyűjtöttek adományokat (Be kellett küldeni egy fényképet, melyen egy palack XIXO-val mosolygunk, ez 100 forintot ért.)a leukémiás gyerekek megsegítésére, szponzorként állnak a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub mögött, az árvíz idején Győrben osztottak XIXO-t (Hell-es furgonból), újabban pedig aTV2-n futó Szépségkirálynő című műsor támogatói. Ezen kívül számos hírességet kértek fel, hogy legyenek a márka arcai, főleg az adománygyűjtésre hivatkozva. E kampányban négy híres nő, és három híres férfi vett részt, név szerint: Szabó Zsófi, Orosz Barbara, Sarka Kata, Cserháti Tamara, Nagy Laci, Szécsi Zoltán és Horváth Ákos. 

a képek forrása: xixo.hu

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat