A Yahoo új kifejezést talált a GIFre

Yahoo Motion Ads néven vezetnek be egy új reklámfelületet - de senkit ne tévesszen meg a fancység, csak a GIF-hullámot próbálják meglovagolni.

Engedjétek meg, hogy idézzek a sajtóközleményből: "egy új reklámformátum, ami életre kelti a képeket, hozzásegítve a márkákat, hogy még lebilincselőbb történeteket mesélhessenek el". Erre képesek EZT kihozni első példaként:

Hát ő, izé. Persze értjük mi, hogy a GIFnél nagyobb dolog nincsen mostanában, rajongunk értük mi is rendesen, a Yahoo legfontosabb felületeire bevezetni meg remek ötlet. Főleg, hogy a szintén Yahoo tulajdonú Tumblr-en már legalább fél éve aratnak a hollywoodi szuperprodukciókat promozó GIFek. És már látom is magam előtt a csodás extrémsportos, meg szuperhősös animációkat a Yahoo kezdőlapján (amit az általános közvélekedés szerint soha senki nem látogat).

De egy egész estét betöltő, gőzölgő rántott sajt? Ilyenkor sajnos muszáj azt gondolnom, hogy a Yahoo megérett a pusztulásra. A címlapképünkön szereplő Marissa Mayer vezérigazgatóval kapcsolatban pedig felmerül a kérdés, hogy csak trollkodik-e?

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat