All you need is LUVS!

A Luvs egy pelenkamárka elképesztő humorral. Ez meg egy top10-es cikk kínos The Beatles reklámokkal.

A világ egyik leghíresebb együttese, melyért még ma is milliók rajonganak, nemigen mondott nemet a reklámügynökségek megkereséseinek. Az internetet fellapozva olyan gyöngyszemekbe botlottunk, melyekre mi is csak pislogunk, mint hal a szatyorban.

1. Az általunk felkutatott The Beatles reklámok között egy 1964-ben készült Marlboro tévészpot bizonyult a legrégebbinek. Igaz ekkorra már mind elmúltak 21 évesek, mégis rossz belegondolni, hogy fiatalok százezreit buzdították dohányzásra.

2. A fiúk tanultak a hibájukból, így a következő hirdetésben már a sportot támogatják egy Nike cipőreklámban. A videó 1987-ben készült, benne az együttes "Revolution" című dala hallható.

 

3. Körülbelül ugyanebben az évtizedben készülhetett ez a Pizza Hut hirdetés, amiben Ringo Starr falja a sajttal töltött pizza széleket miközben egy Beatles dal szól.

4. Maradva a nyolcvanas éveknél, hadd mutassunk egy csodálatos befektető társaság reklámot Paul McCartney-val.

5. 2002-ben egy időskori biztosításokkal foglalkozó cég használta fel egy hangulatos reklámfilmhez a "When I'm 64" című klasszikust. Ezzel nincs is semmi baj.

6. A The Beatles reklámfilmek történetében 2007-ben jött el a mélypont. Ekkor vetemedett ugyanis egy pelenkamárka arra, hogy egy szóviccel megszentségtelenítse az "All you need is love" című számot. Ez egy annyira romantikus dal, hogy még az Igazából szerelembe is bekerült. Hogy tehették ezt vele?!

7. Tessék, itt egy másik, amiben az "All you need is love" van.

8. Íme egy tökéletes példa arra, hogyan kell helyesen felhasználni egy híres dalt reklámunkban. A John Lewis 2008-as karácsonyi hirdetésében a "From me to you" hallható, utalva az ünnepi ajándékozásra. Ők egyébként tavaly is kitettek magukért, most egy téli álmot alvó medve történetével csaltak könnyeket a szemekbe. Itt írtunk róla.

9,5. 2010-ben két reklám is ment a kereskedelmi csatornákon, bennük The Beatles-elemekkel. Nálunk persze egyik sem volt látható. Na de ezt most pótoljuk. Az első John Lennon egy nyilatkozatával kezdődik, melyben arról beszél, nem kell a múltba visszanyúlni az inspirációért, éljük az életünket most. Ezután láthatjuk az új Anti Retro Citroent. A második egy cuki Budweiser reklám, mely alatt az "All together now" című szám hallható.

10. Végül itt van ez a videojáték reklám a "Come together-rel".

Ha valaki még mindig nem unta meg a The Beatles-es videókat, ezt itt még nézze meg. Egy dán sörmárka felélesztette benne John Lennont.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat