Az UEFA hivatalos támogatója mostantól a PepsiCO

 A megállapodás még a 2015/16-os szezon kezdetét megelőzően, július 1-én fog  életbe lépni.

A PepsiCo bejelentette, hogy új partnerséget alakít ki az Európai Labdarúgó-szövetséggel (UEFA). A Bajnokság vezető márkái ezután Lay's, a Gatorade és a Pepsi lesznek, de a cég a Doritos, Lipton és 7UP márkákat is beveszi majd a szponzorációs programba.

Ramon Laguarta, a PepsiCo Európa elnök-vezérigazgatója a következőket mondta: "Az UEFA Bajnokok Ligája kétség kívül a világ egyik legtekintélyesebb labdarúgó tornája, és miután minden szezonban milliárdnál is több focirajongó nézi a meccseket, ez az új partnerség példa nélküli lehetőségeket kínál mindkét félnek. Szenvedélyünk a labdarúgás, és már alig várjuk, hogy e szenvedélyünket megoszthassuk az UEFA Bajnokok Ligája szurkolóival Európában és világszerte."

Guy-Laurent Epstein, az UEFA Events SA marketing igazgatója így nyilatkozott a megállapodás kapcsán: "Nagy örömmel köszöntjük a PepsiCo-t az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos partnereként. A PepsiCo szó szerint globális partner, és izgatottan várjuk, hogy szoros együttműködésünk révén szerte a világon innovatív marketing lehetőségekkel kápráztassuk el a szurkolókat, ugyanakkor a PepsiCo szórakoztatás terén meglévő szerteágazó tapasztalatait is felhasználjuk majd arra, hogy tovább erősítsük az UEFA Bajnokok Ligája márkáját."

via Kreatív

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat