Cristiano Ronaldo még sosem volt ennyire mellőzött

Álruhában trükközgetett egy madridi téren, de ami azután történt, arra senki sem számított.

Messi nélkül reklámot elképzelni 2015-ben nehéz: láthattuk Pepsi, Lays, de még Samsung reklámban is, és ki tudja még mire bólint rá az elkövetkezendő években.

CR7 viszont nem az a „szívesen adom az arcom mindenhez” típus. De ha adja, akkor nagyon.

A világ egyik legjobb focistája, a Real Madrid és a portugál válogatott kulcsembere most álruhában vegyült a nép közé, hogy az új, Monsterrel közösen kiadott, szignaturált fejhallgatóját promózza, a ROC by Cristiano Ronaldót.

Ha CR7 nem futott volna be, hanem egy középsikeres portugál üzletember lett volna, akkor szerintem pontosan így nézne ki ma. Vagy ha ő játszotta volna Christian Bale szerepét az American Hustle-ben.

Egy órán keresztül szórakoztatta magát és a járókelőket egy madridi tér kellős közepén, de kevesen figyeltek fel rá. Egyszer még egy lány számát is megpróbálta elkérni, de az visszautasította. Gondolom a hölgy azóta is úgy érzi magát, mint akit el akart hívni a szalagavatóra az osztály „legbénább” fiúja, aztán később kiderült, hogy a srác egy milliárdos, jóképű, élvonalbeli focista.

Ronaldo csak akkor vette le a műszakállt és a parókát, mikor egy kisfiú labdáját dedikálta, aki először értetlenül nézte, ahogy egy hobó összefirkálja újonnan kapott Nike labdáját, majd egy pillanat alatt eltűntek a telefont tartó kezek erdejében és a lelkes lányok-fiúk ujjongásában. 

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat