Ez történik, ha a rossz klikk-dílertől akarsz lájkokat vásárolni

A nyílt színen való letartóztatáshoz hasonlítja az Adobe a béna módszerekkel kattintásokra vadászók lebukását a potenciális vásárlóik előtt. Tagadhatatlanul jó ez a metafora! 

Az Adobe már egy ideje szórakoztat bennünket a „Do You Know What Your Marketing Is Doing?” (Tudod, mit csinál a marketinged?) elnevezésű kampányával, melynek során bolondosabbnál bolondosabb videókat tesznek közzé, miközben az Adobe Marketing Cloudot fényezik.

A videó:

A mostani egyperces a klikk-maffia világába kalauzol el bennünket, ahol bármi megtörténhet azzal a rossz marketingszakemberrel, aki az egyenes út, a professzionalizmus helyett a járatlant, az alattomosat választja. Emberünk a város rossz hírű negyedének utcáit rója, amikor találkozik a környék legdurvább klikk-dílerével. Könyörögve kéri, adjon neki kattintásokat, klikkeket, megosztásokat és lájkokat. Hajlandó bármit megfizetni az „áruért”, amitől még inkább hasonlít egy drogfüggőre, aki remegve esedezik egy újabb adagért. Az eredmény letartóztatás és nyilvános megaláztatás.

Ha az előbbi videó tetszett, érdemes megnézned a tavalyi változatot, igaz, abban szó sincs bűnözésről.

A 2013-as videó:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat