FUNBALL parti a Pepsitől

FUNBALL bajnokot avatott kedden este a sztárvilág a Pepsi nyári kampánynyitó partiján.

A foci körül forgott minden kedden este a hazai sztárvilágban: nemcsak a VB, de a Pepsi nyári kampánynyitó partija miatt is, ahol mindenki megtalálhatta a hozzá illő focis játékot. A legnagyobb népszerűségnek a Pepsi saját játéka, a FUNBALL Aréna örvendett, amely hazánk első zenélő fala. Az óriási installáció kimondottan a focizás élvezetére helyezi a hangsúlyt, hiszen a játékosok a kijelölt pontok eltalálásával komponálhatnak zenét az egyes zenei alapok összeállításával, amelyet a fal különböző fényei is kísérnek. Az egyedi játék kicsik és nagyok körében egyaránt gyorsan kedvenccé vált, például két sztárapuka, Hajas Laci és Győrfi Pál fiaikkal, Dáviddal és Ádámmal próbálták ki az új sportot.

Volt, akit a FUNBALL Team, vagyis az üdítőmárka freestyle focistái nyűgöztek le az este folyamán, a legügyesebbnek a freestyle-os fiúk szerint VV Aurelio és a By The Way tagjai bizonyultak, de Csordás Ákos is lelkesen próbált ellesni egy-két trükköt. Gáspár Laci is próbálkozott néhány mozdulattal, Kökény Attila pedig a kezén is sikeresen pörgette a Pepsi világító labdát, amelyhez bárki hozzájuthat a márka nyári promóciója keretében. A team tagjai több helyen is felbukkannak majd a nyár folyamán, jó hír, hogy nem csak Budapesten, de számos fesztiválon is részt vesznek, így senki nem marad le a gyakorlásról, ha megkeresi őket.  

Az est fénypontja a nagy FUNBALL verseny volt, amelyen a férfi versenyzők nagy önbizalommal szálltak ringbe az első helyezésért, majd mindenki meglepetésére egy női játékos, VV Viki fölényes győzelmet aratott, és elnyerte a FUNBALL bajnoka címet.

Az este második felében már a VB vette át a főszerepet, a parti résztvevői együtt szurkolták végig a Németország-Brazília meccset. Istenes Bence házigazdaként stílusosan focimezben érkezett, Németország szurkolóként természetesen a németek mezében, amely kimondottan szerencsésnek bizonyult a végeredmény tekintetében. Bence Reginát is szerette volna meggyőzni, hogy mezben érkezzen, de ő inkább az I love football atlétát választotta.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat