Hagyjatok a légdeszkával, végre elkészítették a Vissza a Jövőbe Pepsi palackját!

De sajnos csak limitált számban.

Emlékeztek a Vissza a Jövőbe 2 ikonikus jelenetére, amikor Marty McFly rendel egy Pepsit, a futurisztikus, 2015-ös vendéglőben, ahol Elijah Wood még kisfiúként játszik az automatán? Hogyne emlékeznétek, hiszen mindenki vagy ötvenszer látta a teljes trilógiát. Ha mégsem rémlene, segítünk:

Annyira szép, amikor egy film előreszalad néhány évtizeddel, és elképzeli, hogy milyen lehet a jövő: légdeszkák, kerék nélküli autók, és a mindent körüllengő, teljesen letisztult dizájn. Az viszont még szebb, amikor elérkezünk az akkor elképzelt jövő időpontjához, és tudatosan megpróbálunk minél több, apró elemet megvalósítani. Ez alatt azt értem, hogy például a 80-as években úgy „gondolták”, 2015-re lesz olyan cipő, ami beköti magát. Ezért 2015-ben, a 80-as évekből merítve elkészítünk egy cipőt, ami beköti magát. Láttunk a légdeszka megalkotására tett próbálkozást is, mondjuk az mégsem olyan egyszerű, mint egy plusz kiegészítőt felszerelni egy Nike cipőre.

Viszont most bővül a paletta, ugyanis a Pepsi elkészítette – újból – a Pepsi Perfectet. Sőt, a hozzá kapcsolódó reklámot ugyanaz az ügynökség készítette, aki megtervezte és integrálta 1989-ben, az akkor még kósza termékelhelyezésnek szánt ötletet – a Davie Brown Entertainment. Hát nem gyönyörű?

Sajnos a rosszhír az, hogy csupán 6500 darabot készítenek belőle (ez azt jelenti, hogy a Földön nagyjából 1000.000 emberre jut 1), és az „alacsony” árnak köszönhetően – ami összesen 20 amerikai dollárt jelent –, viszonylag hamar el is fogják kapkodni őket.

Az üvegeket stílszerűen október 21-én kezdik el árusítani, azon a napon, amikor Marty és Doki várhatóan felbukkannak majd a DeLoreannal.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat