Így reagálnak egy reklámügynökség munkatársai, ha leszólják a munkájukat

A kanadai DDB csapata bevállalta, amit Jimmy Kimmel tévéműsorában a celebek, vagyis kamerák előtt olvasták fel az őket gyalázó Twitter-bejegyzéseket. 

Kétségtelenül vicces volt azokat a videókat nézni, amelyekben világsztárok olvasták fel kamerák előtt a róluk szóló, többnyire borzasztóan sértő bejegyzéseket, amiket névtelenségbe burkolózó internetes trollok hagytak profiloldalaikon. A hírességek általában jól fogadták a kemény hangvételű kritikákat, de azért látszott, hogy némelyik nagyon elkeserítette őket. Ez nem is csoda, hiszen a személyazonosságukat (nagyrészt) fel nem vállaló twitterezők a legotrombább káromkodásokat is beleszőtték a „magasröptű gondolataikat” közvetítő kommentekbe. Azok, akik nem akadtak ki, néha még vissza is vágtak, amin már kicsit jobb szájízzel lehetett nevetni.

Szóval ezt az ötletet ültették át a reklámügynökségek világára a kanadai DDB-nélés bemutatták, az ő munkatársaik hogy viselik a negatív kritikát. Nos, volt, aki nem túl jól. A videóban a legutóbbi 8, általuk készített kampányra érkezett véleményeket mutatják be, miközben ők maguk a sírással vagy a feltörő kacagással küzdenek. Ez a videó is jól szerepelt a kanadai Strategy Magazin „Az év ügynöksége” eseményén, melyről korábban már írtunk néhány gondolatébresztő mondatot.

Videó:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat