Ilyen, amikor egy félszemű plüssmackót nyaralni visznek Jamaicába

A Thomson utazási iroda nyilvánvalóan megható története alatt William „Star Trek” Shatner szavalja a Queentől a Bohemian Rhapsody-t. 

Az angliai székhelyű Thomson utazási iroda mindenféle menő dolgot sűrített bele legújabb reklámvideójába. Kombinálta például a Queen egyik leghíresebb slágerét, a Bohemian Rhapsody-t a legendás Star Trek főszereplő, William Shatner, vagy ahogy a sci-fi rajongók ismerik, Kirk kapitány hangjával.

Ha a fenti kombinációt sikerült megértenünk és elfogadnunk, kezdhetünk félni attól, milyen látványt társítottak hozzá. Éspedig teljes joggal. A videó főszereplője ugyanis egy roggyant, félszemű plüssmackó, aki borzalmasan unja, hogy kötelező részt vennie a játékbabák teapartijain, hogy se szó se beszéd bevágják a mosógépbe és nem éppen kímélő fokozaton, illetve úgy általában a hétköznapi életét is. Már, ha lenne neki olyan. Ekkor azonban csoda történik, és némi ruhával együtt begyömöszölik egy hátizsákba. Nem sokkal később egy Jamaicába tartó repülőgépen találja magát. Jön a kaja, pia, döglés, haverok és persze a szerelem egy csodálatos játékpóni személyében. Mindez a Thomson „Discover your smile!” című kampányának jóvoltából.

Discover your smile:

A marketingesek kedvenc része csak ezek után következik, úgyhogy feltétlenül nézzétek meg, mielőtt tovább olvastok. A mackó arckifejezése az utolsó snittben Thomson, vagy ahogy itthon ismerjük őket, TUI logóvá változik!

A szpotot a Beattie McGuniess Bungay (BMB) készítette egyfajta bizarr folytatásul a Thomson januárban bemutatott ogrés videója után. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat