Kiss Virág a Team Red új stratégiai vezetője!

Nem ez az egyetlen változás a Vodafone ügynökségénél, a múlt héten neveztek ki új kreatív igazgatót, az angol származású Gregg Harpert. 

Kiss Virág 2010 januárja óta volt a UPC Magyarország marketingkommunikációs vezetője, az azt megelőző kilenc évet pedig az Ogilvy-nél töltötte, kezdetben, mint account director, majd stratégiai tervező, végül pedig, mint stratégiai vezető. Diplomáját a BGF-en szerezte 1993-ban, ezután dolgozott a Leo Burnett Budapestnél és a Young & Rubicam-nél is. Kiss Virág ideje alatt, 2012-ben született meg a UPC Szélsebes sávszélességteszt című tévéreklám-sorozata, melyben a Totalcar műsorvezetői, Bazsó Gábor és Winkler Róbert vállaltak főszerepet. Egy évvel később, 2013 őszén aztán Boldogvölgybe látogathattak a nézők lekvárt főzni. Legutóbb pedig Korda Gyuri tűnt fel náluk, hogy együtt ünnepeljék a 100 ezredik internet előfizetési szerződést. Kiss Virág elismert marketing és média szakember, aki gyakran vesz részt különböző konferenciákon, mint vendégelőadó.

A Team Red ügynökséget 2011-ben alapította a Vodafone, melyben a hazai piacon jól ismert szakemberek láttak munkához. Most azonban, alig három évvel az indulása után, a reklámügynökségnél nagy horderejű változtatásokra készülnek. Az új stratégiai vezető kinevezése mellett új kreatív igazgatót is választottak, Gregg Harper személyében. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat