Lányok, ezt viseljétek tavasszal!

Arena Stílustitkok elnevezéssel tartottak a napokban workshopot az Arena Plazaban, ahol Maróy Krisztina, Vágó Réka és Voith Kinga mutatta meg, mit kell hordani idén tavasszal.

Divatrajongóknak tartottak előadást a 2014-es öltözködési trendekről a hét elején olyan előadók, mint a Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina, Vágó Réka tervező, Festy divatblogger és az Arena Plaza marketing menedzsere, Voith Kinga. Az Arena Stílustitkok egy olyan programsorozat, amelyen minden alkalommal különleges vendégek osztják meg gondolataikat a divat témakörének aktuális kérdéseiről. A héten lezajlott esemény a sorozat második része volt. A továbbiakban változtatások nélkül közöljük azt a 7+8 tippet, amit a fent említett hölgyek fogalmaztak meg 2014 tavaszával kapcsolatban.

Tippek ruhavásárláshoz:

 1. Az a jó, ha lukas! Már azzal feldobtad a szetted, ha beillesztesz egy lyuggatott kiegészítőt. Nemcsak táskák, de felsők, ruhák is készülnek lyukacsos anyagból!
 2. A transzparencia trendi. Áttetsző darabok is legyenek a ruhatáradban 2014-ben!  Hogy melltartóval vagy anélkül hordod-e a sokat sejtető cuccokat, Te döntöd el.
 3. Pasztell másképp. A közkedvelt pasztellszínek újra reflektorfénybe kerültek. Ha pasztellt viselsz, figyelj viszont az erősebb sminkre.
 4. A kabát, ami ruha. Bizony az idei év is kedvez a drapp kabátruháknak. És hogy még szexibbnek érezd magad bennük: a kabátruhák alá nem is kell más, csak fehérnemű!
 5. Mindent mindennel! Idén már nincs olyan, hogy a pöttyöshöz nem vehetsz fel pöttyöset. A pettymintás szetteknél semmi sem bájosabb!
 6. Hordj biológiát! Virágos outfitek haladóknak, botanikai mintás cuccokkal. Így már a ruhádról is meg- vagy újratanulhatod a virágok részeit!
 7. Kísérletezz. Kedvet kaptál egy extrém darabhoz? Próbálj ki először egy olcsóbb verziót. Ha bevált, jöhet a minőségi, dizájner darab – akár ruháról, akár cipőről van szó!

Tippek cipővásárláshoz:

 1. Ötlábujjas cipők. Itt a hordható hegyesorrúk ideje: az új cipők magasabb kaptafával és rövidebb orral készülnek. Hiszen mind az öt lábujjnak helyet kell biztosítani bennük!
 2. Nude=hosszú láb. Elég, ha nude színű cipőbe bújsz, és láss csodát, máris hosszabbnak tűnik a lábad!
 3. Bokapánt=öv. A cipő bokapántja olyan, mint a ruhán az öv. Ahova teszed a bokádon, arra a területre orientálhatod a lábadat pásztázó tekinteteket.
 4. Nem csak a fekete! Persze, nem árt, ha van egy jól bevált fekete cipőd is. De 2014 must have cipői bézses, púderes árnyalatokban, kékes színekben pompáznak!
 5. Sarkalatos kérdés a sarok. Legyen széles vagy keskeny, alacsony vagy magas, a sarkak sosem voltak még ilyen változatosak! Vásárláskor a kulcsszó mindig a kényelem!
 6. A lábméret nem örök. Várandósság, súlyváltozás, tél, nyár – ezek mind befolyásolhatják, mekkora cipőre van szükséged. Ötévente ellenőrizd, nem változott-e a lábméreted!
 7. Lábkövető ívek. A legkényelmesebbnek tűnő magassarkúban sem fogod jól érezni magadat, ha talpad külső ívét nem követi pontosan a cipő.
 8. Ellentétek bűvöletében. A cipő és a táska színe, anyaga, stílusa nem kell, hogy harmonizáljon! Akár el is térhetnek egymástól, a cél: hogy teljes szetted „egyben legyen”!

Ha sikerült megfejtenetek, hogy mi is az a kabátruha, vagy pontosan tudjátok, számotokra hogy néz ki egy "must have" cipő, akkor készen álltok arra, hogy a tavaszi hónapokban is az utcára merészkedjetek!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat