Médiaajánlat

Minden, amit érdemes tudni arról, honnan jöttünk, mit szeretnénk, mit tervezünk és legfőképp, hogy miért lesz érdemes velünk maradni...

Az eddig rendezvényeiről ismert ReklámKlub online portált indít, amely – összehasonlítva a jelenlegi reklámszakmai oldalakkal – igyekszik nemcsak tartalmilag, hanem felépítésében is kitűnni a tömegből. A legújabb trendeket követve, formabontó design-nal, saját szerkesztőséggel debütál a reklamklub.com az online magazinok között.

A ReklámKlub online célul tűzte ki, hogy a piac új szereplőjeként színes, érdekes, valamint igényes tartalmat szolgáltasson a média- és reklámszakma, illetve valamennyi érdeklődő számára. Elsősorban aktuális és a kommunikáció világához kapcsolódó információkkal, egyedi tartalmakkal próbálja majd a portál megtartani olvasóit, ezeken kívül saját kutatásokat is végez, esettanulmányokat ír, ügynökségeket mutat be, interjúkat készít a reklámszektorban – akár megrendelői, akár alvállalkozói oldalon – dolgozó szereplőkkel. További kiemelt célként fogalmazódott meg, hogy a reklámos közeg közelebb kerüljön az ügyféloldalhoz, közvetetten a ReklámKlub online is hozzájáruljon felek közötti gördülékeny kommunikációhoz, azaz egyfajta közvetítő szerepet töltsön be.

Stratégiai partnerei, akik között meghatározó médiapiaci szereplőket is találhatunk, garanciát jelenthetnek a minőségi munkára és a megfelelő szakmai hátteret is biztosíthatják. A közeljövőre vonatkozó tervek részét képezi a nyomtatott formában történő megjelenés is – ezt természetesen szintén partner segítségével, egy olyan koncepció mentén kívánják megvalósítani, amely a piaci folyamatokhoz igazodik.

Tradícióival természetesen nem hagy fel a ReklámKlub, rendezvényeire továbbra is várja a reklám-, marketing- és médiaszakmát. Sőt, tematikus eseményeket, workshopokat, nagyszabású koncerteket, továbbá kapcsolatépítésre és -ápolásra alkalmas ’lounge’ partikat tervez, ahol a szakma és az ügyféloldal képviselői továbbra is kötetlen formában találkozhatnak egymással. Minderről bővebben azonban 2013. május 31-én tudhattok meg részleteket.

 

Brand Manager:
Kozák Alexandra
kozak.alexa@reklamklub.com
+36.70 677.25.98 

Hirdetéssel kapcsolatos információk:
hirdetes@reklamklub.com

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat