Milyen lenne Barack Obama mellett várni a 7-es buszt?

A hollandok számára elhozta ezt az érzést a nálunk is megjelenő, ingyenes hírlap, a Metro, mely olyan hírességekkel hozza össze a tömegközlekedőket, mint Erzsébet királynő, a Dalai Láma vagy Vlagyimir Putyin. 

Humoros és sikeres kampányt dobott össze a holland Metro magazinnak az Animal Farm elnevezésű amszterdami reklámügynökség. A szlogen: "Elhozzuk a világot Neked!" A csak nyomtatott formában megjelenő hirdetéseken az látható, amint egy vonatra, metróra, buszra váró, Metro-t olvasgató utas olyan hírességeket vesz észre a közelben, mint Angela Merkel német kancellár, Barack Obama az Egyesült Államok miniszterelnöke, a Tibetből a kínaiak által elűzött Dalai Láma, vagy az önfeledten bicajozgató II. Erzsébet brit királynő. De feltűnik I. Ferenc pápa és az orosz miniszterelnök, Vlagyimir Putyin is, akik egy vonatfülkében utaznak a kancellár asszonnyal.

A kampány képei metróállomásokon, buszmegállókban citylight, illetve óriásplakát formájában lesznek kihelyezve. Az Animal Farm ügynökség munkatársai nem csak most voltak vicces kedvükben, általánosságban is elmondható róluk, hogy jó a humoruk. Impresszumukban például mindenki "állatként" szerepel. Van kreatív állat, stratégiai állat, design állat, produkciós állat, informatikai állat, digitális állat, és egy robot kutya is a tagok közt. 

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat