Minden sörrajongó kedvenc hűtője

A Bud Light beszállt az okos háztartási eszközök piacára.

Nincs is annál szomorúbb, mint amikor fáradtan hazaérve, vagy a kedvenc meccsközvetítésünk előtti pillanatban kell konstatálnunk, kifogyott az otthoni sörkészletünk. Na jó azért, el tudok képzelni pár dolgot, de akkor is kellemetlen.

Mivel a soha ki nem fogyó hűtők egyelőre még váratnak magukra, be kell érnünk a technikai vívmányok aktuális generációjának, mágikus mantrájával, azzal, hogy valami „okos”.

A Bud Light a közelmúltban dobta piacra a Buzz Connect-tel és Linq IQ-val közös fejlesztésű okos hűtőjét, ami szinte mindent tud, amit egy sörhűtőtől elvárhatunk 2015-ben.  Az eszköz számon tartja, hogy mennyi sör van még benne, jelez ha az ital lehűlt a megfelelő hőmérsékletre, sőt még arról is értesítést kaphatunk ha valaki illetéktelenül kinyitotta. Ahogy azt már megszokhattuk, a hűtő wi-fin keresztül kommunikál az okostelefonunkkal - természetesen a hozzá tartozó applikáció segítségével - , amin a felsorolt funkciókat nyomon tudjuk követni. Az appban a felhasználók beállíthatják a kedvenc NFL csapatukat is, és értesítést kaphatnak a közelgő meccsekről azzal az információval kiegészítve, hogy van-e hozzá megfelelő mennyiségű sör.

A Bud-E Fridge 60 darab kis üveges és 18 doboz sör high-tech tárolására alkalmas. Egyelőre csak Kaliforniában beszerezhető, 299 dolláros áron, de ha sikeres lesz, akkor felmerülhet, hogy szélesebb körben is elérhetővé teszik majd.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat