Mókás reklámokkal indult a Sport szelet legújabb kampánya!

A két új videó főszereplője az Edző, aki Sport szelettel önt erőt a kissé belassult fiatalokba, hogy könnyebben érjenek el sikereket az élet minden területén.

A Mondelez International tulajdonában álló Sport szeletnél alig egy hete jelentették be, hogy ezentúl a HPS reklámügynökséggel dolgoznak együtt. A HPS négyfordulós tenderen nyerte el a lehetőséget, első közös kampányuk most indult. A nálunk is megtekinthető első két videó főszereplője az Edző, aki a jól megérdemelt lelki fröccs mellett, egy nagy falat csokival motiválja a fiatalokat, hogy könnyebben boldoguljanak az élet minden területén.

Az egyik kisfilmben egy izzasztó állásinterjúba csöppenünk, míg a másikban a csajozásról tudhatunk meg többet (a kelleténél). Mindkét szpot megtalálható a megújult Sportszelet.hu-n, ráadásul alternatív befejezéseket is nézhetünk hozzájuk.

Videók:

Az oldalon még találunk egy teaser videót az Edzővel, illetve egy werkfilmet a forgatásokról. Az új kampány célja a 21+ korosztály elérése anélkül, hogy a mostani fogyasztó kört (45+) elidegenítenék.

Így ünnepelte a Sport szelet a 60. születésnapját 2013-ban!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat