Neked csak egy konzerv, de Neki az élet!

December 22-én és 23-án Pápán karácsonyi adománygyűjtést szerveznek a Pápai Humán Állatvédő Egyesület és a Második Esély Állatmentő Csoport részére.

Pápán december 22-én és 23-án, reggel 8 órától a Kossuth Lajos utca 13-as száma előtt (Rossmann üzlet) várják a Pápai Humán Állatvédő Egyesület és a Második Esély Állatmentő Csoport munkatársai a környéken élő állatbarátok mindennemű adományát. Az ünnepek közeledtével arra kérik az embereket, hogy ne csak embertársaikra, hanem az árva kisállatokra is szenteljenek egy kis figyelmet.

A Pápai Humán Állatvédő Egyesület és a Második Esély Állatmentő Csoport gondozásában gazdit kereső kutyák és cicák gyakran szörnyű rossz állapotban, betegen és soványan, az utcáról kerültek a szervezetekhez. Sokan közülük felelőtlen állattartók megunt játékszerei, mások fölösleges szaporulatként jöttek a világra, akik csupán a szerencsének és a fenti szervezeteknek köszönhetik, hogy még élnek. Megint másokat évekig a világtól elzárva, láncon, éheztetve tartottak.

Az állatvédőknek a testi sebek mellett a lelkieket is be kell gyógyítania (egy kutya is képes depresszióssá válni), így a folyamatos és tetemes összegű állatorvosi költségek fizetése mellett állandó felügyeletet, gondoskodást és szeretetet is biztosítanak védenceik számára. Ezzel adják meg a második esélyt ezeknek a kisállatoknak a boldog életre.

Mikor? December 22-én és 23-án, reggel 8-tól

Hol? Pápa, Kossuth Lajos utca 13. - a Rossmann üzlet előtt

Kiknek? Pápai Humán Állatvédő Egyesület és Második Esély Állatmentő Csoport

Mit? száraz kutyaeledel, konzervek, jutalomfalat, takarók, párnák, kutyajátékok, vitaminok, bolhairtó samponok és cseppek, kutyaház, illetve bármi, ami hasznos lehet az állatok számára

Pénzadomány ide küldhető:
Sanogenesis Alapítvány
Otp Bank: 11748045-20055167
IBAN: HU98 1174 8045 2005 5167 0000 0000
BIC: OTPVHUHB

A legnagyobb felajánlást persze akkor teszed, ha örökbe fogadsz egyet a náluk élő állatok közül. Én is így tettem 3 évvel ezelőtt és nem bántam meg! Köszönöm a Pápai Humán Állatvédő Egyesületnek, hogy Emma gondját viselte, míg rátaláltam!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat