Öreg Hasselhoff nem vén Hasselhoff

Legalábbis saját bevallása szerint. Az, hogy egy híres ember jelenik meg egy kampányfilmben nem újdonság. Eddig is volt, ezentúl is lesz erre precedens. A Baywatch egykori felelős szépfiújának nem ez az első reklámfilmje, reméljük nem is az utolsó, azonban kétségkívül mostanra ért a reklámfilmes karrierje csúcsára.

Vidám, fülbemászó dallam. Hétágra sütő nap, tengerparti idill és veszélyes, Freddie Mercury-hez hasonló élénk csípőmozgás.  Hatvanegy évesen is meglepően jó formában lévő Hasselhoff tudott maradandót alkotni, a sikerhez a Full Contact reklámügynökség kreatív munkája által került ismét közel.

Színész, énekes majd valóságshow sztár. Már csak a reklámvilág meghódítása váratott magára. Az eddigi reklámjai bugyuták és nézhetetlenek voltak. Ha a "Thirsty for love" az első, amit Hasselhoff úr gyűjteményéből láttunk, akkor ez az érzés csak hatványozódni fog. 

Öregedő mellkasával már nem a női szívek megdobogtatása a fő célja, hanem inkább a hasizmokra akar hatással lenni. Célja mára a egyértelműen a szórakoztatás lett, a női térdek megingatása helyett. Paródiái, gyenge reklámpróbálkozásai amatőrnek mondhatóak, de még a vak is látja, hogy egy precízen felépített, lebutított képet tárnak elénk, tudatos munka áll mindezek mögött.

Repetaként pár "must see" videó Mr. Hasselhoff gyűjteményéből: leáldozó macsó korszak és a vírus megelőzés összefonódása a 2010-es Norton kampányban.

Filmes karrierje utáni kötelező médiapicai bájolgásának fényévei csúcsán készült Pipex reklámja:

Hasselhoff az örök szépfiú, legalábbis ezt tartják róla. Még ha ez mára már nem annyira helytálló meghatározás, azt meg kell hagyni, remek alapanyag egy kisfilmes szerepléshez. A neve még mindig hatalmas húzóerő, így a nézettséget biztosítja, s a Full Contact gyámsága alatt a humor faktor is biztosítva van.

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat