Sokat sejtet az új Nike Air Jordan kampány

Tényleg érkezhet a Space Jam 2?

A közelmúltban sok találgatás és pletyka kapott szárnyra azzal kapcsolatban, hogy Warner Bros. nagy valószínűséggel már dolgozhat minden idők legsikeresebb kosárlabdás tematikájú filmjének folytatásán. A találgatások alapjául két információ is szolgált. Egyrészt a stúdió rengeteg szerzői jogi és jogvédelmi igényt nyújtott be különböző Space Jam-hez kapcsolódó dologra, másrészt tévére, filmre és önálló digitális tartalmakra is kiterjedő szerződést írtak az NBA jelenlegi legnagyobb sztárjával LeBron James-szel. 

Ha ezek az információk még mindig nem lennének elég meggyőzőek, akkor elég csak egy pillantást vetni a Nike új Air Jordan szériájához készült szpotra. Ugyan sem az eredeti film főszereplője, Michael Jordan, sem pedig LeBron James nem szerepel benne, viszont tökéletes emlékeztető, hogy még mindig működhet az a közel 20 éves recept (a Space Jam 1996-ban került a mozikba), miszerint ha valós sportolók kosaraznak rajzfilmfigurákkal az szórakoztató tud lenni.

A Wieden + Kennedy ügynökség által készített reklámban Blake Griffin, a Los Angeles Clippers játékosa méri össze zsákolási tudását Marvinnal a marslakóval, aki egy trükkös sci-fi kosárlabdával igyekszik sportszerűtlen előnyökre szert tenni.Természetesen még időben érkezik a segítség Tapsi Hapsi személyében, aki átnyújtja Griffinnek az új Jordan Super.Fly 4-et és ezzel megmenti a napot.

A szpotot a Vasember filmek producere, Jon Favreau rendezte, ezzel egyesekben máris felmerült, hogy talán ő a megfelelő rendező következő a Space Jam filmhez.

Már ha tényleg megcsinálják, és nem csak a 20. évforduló kapcsán akarnak a retro hullámot meglovagolva eladni mindenféle brandingelt cuccot.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat