Új igazolások a Maxusnál

Az OMD-től érkezett Csizmadia-Schveiger Eszter és a Mindshare-s Iszak Júlia erősítik a médiaügynökséget.  

A Maxus Hungary csapatában integrated tactical plannerként állnak munkába a hölgyek, ami inkább valami amerikai katonai rövidítés feloldásának hat, úgyhogy maradjunk a médiatervezőnél. Iszak Júlia korábban a Raiffeisen, a Freisland, a Dreher, a Kraftfoods, a Nike és a Tesco márkákat vitte exchange executive-ként a Mindshare kötelékében, Csizmadia-Schveiger Eszter pedig a Henkel, a Manner és a Bosch márkákat kezelte az OMD-nél.

Alább idézünk a sajtóközleményből, amelyben természetesen elhangzanak a "fiatalos", "dinamikus" jelzők, valamint szembe kell néznünk a "digitális világ kihívásaival" is.

"Nagy Marcell Tamás, a Maxus Hungary ügyvezető igazgatója elmondta: az egyre szűkülő reklámpiacon csak azok a médiaügynökségek tudnak talpon maradni, amelyek komplex szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleiknek, ezért döntöttek olyan tapasztalt munkatársak kiválasztása mellett, akik már bizonyították, hogy mind szakmailag, mind emberileg alkalmasak a megbízók kiszolgálására.

Maxus a WPP legfiatalabb médiaügynökségi hálózataként 2008-ban alakult a digitális világ kihívásaira reagálva. Jelenleg 55 országban van jelen 2000 alkalmazottal. Helyi ügynökségek globális hálózataként a Maxus büszke arra, hogy jelentős helyi ügyfeleket (Egyesült Királyságban a BT és ABF, Indiában a Tata, Olaszországban a Telecom Italia) és számos nemzetközi ügyfelet mint a Fiat, UPS, és Church and Dwight szolgál ki."

Csizmadia-Schveiger Eszter

Integrated Tactical Planner: Maxus 2013 júniustól

Planner / Buyer OMD Hungary 2012 ápr – 2013 máj; főbb ügyfelek: Henkel, Manner, Bosch

Media assistant OMD Hungary 2011 ápr– 2012 márc; főbb ügyfelek: Henkel, Peugeot, Citroen, Rauch, Walmark, Manner

„Azért jöttem át mert megtetszett a Maxus filozófia és tapasztalatot akartam szerezni más szegmensű ügyfeleken is valamint itt kibontakoztathatom a kreatív oldalam.”

 

 

Iszak Júlia

Integrated Tactical Planner – Maxus, 2013 májustól

Exchange Executive – Mindshare, 2010 november-2013 április. Főbb ügyfelek: Raiffeisen Bank, Friesland, Dreher Sörgyárak, KraftFoods, Nike, Tesco

Client Service executive – Initiative Media, 2008 április-2010 október. Főbb ügyfelek, feladatkör: MOL, Budapest Bank, nemzetközi koordináció

„A Maxus az elmúlt 3 év legdinamikusabban fejlődő ügynöksége nem csak Magyarországon, de globálisan is, mindemellett pedig az egyik legnagyobb ügynökségi hálózat, a GroupM tagja is, így nagyon sok lehetőséget láttam/látok benne. Szimpatikus volt a cég fiatalos gondolkodása, letisztult fiozófiája is. Biztos vagyok benne, hogy a Maxusra egyre többen fognak felfigyelni, örülök, hogy a csapat tagja lehetek.”

Sok sikert kívánunk nekik!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat