White wine with soda is fröccs

Az idei évben két különleges image filmet is forgattak Budapestről, ám egyiket sem magyarok készítették. 

Idén két olyan Budapestről szóló filmmel is megleptek minket, amelyeket itteni szemmel is lenyűgözőnek találtunk. A két image film különlegessége, hogy az egyiket egy norvég székhelyű reklámügynökség, a másikat pedig egy Pesten élő amerikai srác, Mike készítette. Annyira jól sikerült videókról van szó, hogy az is garantáltan belefelejtkezik a látványba, aki nap, mint nap ezeket az utcákat járja. Nehéz elhinni, hogy valóban ebben a városban élünk, pedig tényleg. Ideje észrevenni!

Budapest: Thank You is Köszönöm

Az Amerikából hozzánk költözött srác, Michael filmje körülbelül egy hónapja került fel az internetre. A túl jól minőség miatt már sokan megvádolták azzal, hogy ez valójában egy fizetett imázs film. És ha az lenne? Michael egy bringán ülve vezet minket végig Budapesten, megmutatja a Lánchidat, a Parlamentet, az Erzsébet teret, beszél a Szimpláról, a Szigetről, a Szent István Bazilikáról, kicsit dicsekszik a lakásából nyíló panorámával, elmondja, hogyan keverjük a fröccsöt, de kutyázik is egyet a Margitszigeten egy barátnőjével, aki szerint minden európai város neve b-vel kezdődik. "Bori, djere ide!" Tovább erősítheti az emberekben a gyanút a filmmel kapcsolatban, hogy név szerint említ öt szórakozóhelyet és egy fesztivált. Ha fizetett image film, ha nem, mi imádtuk!

Budapest in 4 K by Natural Light

Ezt a csodálatos filmet egy norvég székhelyű kreatívügynökség készítette, akik alapvetően kisfilmek forgatásával (reklám és nem reklám jellegűekkel is) és design munkákkal foglalkoznak. A Fram Film számára az a legfontosabb, hogy tehetségekkel dolgozhassanak együtt, legyen szó művészeti alkotásokról vagy a reklám/marketing világából kikerülő, kreatív ötletekről. Angliában, Csehországban, Hollandiában és az USA-ban is van irodájuk. Ez a videó hamarosan egy mozgókép gyűjtemény része lesz a most még nem élő Natural Light oldalán, ahol számos várost és egyéb helyszínt nézhetünk majd meg hasonló stílusban.

Budapest anti-image film - Blaha Lujza tér              

Sajnos a sok szépség mellett rengeteg szörnyűség is található az utcákon, mégis meglepődtünk, amikor ráakadtunk erre a videóra. Egy magyar srác készítette a Blaha Lujza térről. Bizonyára nagyon ki lehetett akadva a szemétre, a galambokra, az FKF-re és a volt nyilvános vécékre, mert egy percen át ilyen szörnyűségeket mutat nekünk. Mindezt a Slipknot The Blister Exists című számára teszi. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat